Promotiecode N26: De bank zonder commissies of onderhoudskosten waarmee u GRATIS in elke valuta kunt betalen

Als u nog niet gehoord heeft van N26, de Duitse low-cost bank die een revolutie in de banksector teweegbrengt, vindt u hier alle informatie over waarom u voor N26 zou moeten kiezen. We hebben het al gedaan en we kunnen niet gelukkiger zijn.

Wanneer we nadenken over het openen van een bankrekening, is het eerste wat we meestal doen, is naar de verschillende banken in ons land gaan en beginnen met het vergelijken van onderhoudskosten, commissies, dekking… iets dat een lang en saai proces wordt. Tot dan was het een frequente praktijk en een van de weinige opties die konden worden overwogen.

Een paar jaar geleden, het landschap veranderd en online banken verscheen waar alles is geautomatiseerd en je kunt bijna alles doen van een mobiele toepassing of van het web, met alle voordelen die dit met zich meebrengt.

In het begin was ik gewend om naar het dichtstbijzijnde kantoor te gaan om het papierwerk van de dag te doen, maar ik was een beetje huiverig om over te stappen naar een online bank. Ik wist niet goed hoe alles werkte en ik wist niet of alles echt zo eenvoudig was als ze zeiden.

Nou, per slot van rekening had ik me niet meer kunnen vergissen. Een van de attracties die me deden besluiten om te proberen was het feit dat alles gratis was, er was absoluut niets te betalen, dus ik verloor niets.

Waarom N26?

  • Comfort: Hiermee kunt u uw account beheren vanaf uw mobiele telefoon. Je zult nooit meer voet op een bankje zetten. Geen papierwerk, geen bureaucratie.
  • Commissies: 0, helemaal niets. Geen onderhoudskosten en 0% bij elke geldautomaat in de wereld.
  • Snelheid: Open de rekening in 8 minuten vanaf uw mobiele telefoon.
  • Transparantie: Meldingen van alle transacties in real time op uw mobiele telefoon. U kent te allen tijde al uw bankbewegingen.
  • Beveiliging: 24 uur per telefoon, e-mail en chat. Annulering van de kaart in geval van verlies of diefstal van de mobiele telefoon met een enkele klik.

Er zijn ook twee diensten die het nog aantrekkelijker maken:

  • Moneybeam is een systeem waarmee je onmiddellijk geld kunt sturen naar vrienden, familie en andere contacten. Het is heel nuttig als het gaat om co-payments, of het nu gaat om een diner, een verjaardagscadeau of een reis.
  • Cash26, stelt u in staat om geld op te nemen of op uw rekening te storten via een netwerk van samenwerkende geldautomaten. Momenteel alleen beschikbaar in Duitsland.
  • Google Pay en Apple Pay, als u een van degenen die het essentieel vindt om te betalen met de mobiele telefoon, moet ik u vertellen dat met N26 was niet van plan om minder, zoals het is compatibel met iPhone en Android.
regresar al menú ↑

Hoe opent u een N26 bankrekening in minder dan 8 minuten

Om uw bankrekening bij N26 te openen moet u eerst de officiële website van N26 bezoeken:

Open een rekening bij N26

Het eerste wat het vraagt is dat u uw naam, achternaam en geboortedatum invoert.

Zodra u alle gegevens hebt ingevuld en ingevoerd, wordt u ook gevraagd om e-mail, telefoon en een fysiek adres waar u de creditcard gratis toegestuurd krijgt.

Aan het einde van het hele proces moet u de verstrekte informatie controleren. Om dit te doen, zullen ze een video-oproep maken in het Spaans waar ze je zullen vragen om je ID en je gezicht te laten zien. Het is een eenvoudig en vrij snel proces.

Het kost me minder dan vijf minuten om het te doen. Zodra de verificatie is voltooid, wordt de debetkaart naar het eerder opgegeven adres gestuurd. Het duurt meestal 3 tot 5 dagen om aan te komen.

Het enige wat ik nu nog moet doen is u welkom heten in de bankrevolutie.

regresar al menú ↑

Mijn N26 mening en waarom het mijn favoriet is.

De andere dag ontving ik een e-mail waarin ik werd gefeliciteerd met het feit dat ik als een van de eersten in Spanje lid werd van de N26 (2016). N26 heeft 1.000.000.000 klanten in Spanje bereikt sinds het slechts een paar jaar geleden landde.

De groei van de Duitse mobiele bank in Spanje is verrassend, en niet in de laatste plaats. De meningen van de N26 zijn zeer goed, want het is de eenvoudigste, meest intuïtieve en snelste bank die ik ooit heb gezien.

Hun nul-commissiebeleid is uniek en de steun die ze hebben, ondanks het feit dat ze alles doen voor de mobiele telefoon omdat ze geen fysieke kantoren hebben, overtreft veruit elke andere bank.

Daarnaast is het veel sneller en wendbaar, wanneer ik een probleem heb gehad heb ik het meteen opgelost door de chat die ze 24 / 7 beschikbaar hebben.

Sinds ik lid ben geworden van N26, is het mijn bank geworden en waar ik mijn primaire rekening heb voor alle voordelen die het heeft. Ik moedig je aan om deel te nemen aan de bankrevolutie en het zelf te zien.

Open een rekening bij N26

regresar al menú ↑

Promotiecode N26

IT ES NL

5/5 (2 Reviews)

Registrar una cuenta nueva
Restablecer la contraseña